Voetbal mee, schrijf je in!

 • Voetbalopleiding voor iedereen
  uit Ternat en omgeving
 • Individueel opleidingstraject per speler
 • Leren voetballen in een Vlaamse omgeving
 • Ieder op zijn niveau,
  regionaal of provinciaal voetbal
 • Opleiding door gediplomeerde en ervaren trainers,
  begeleid door een opleidingsteam
 • Twee vaste trainingen per week, vanaf 6 jaar.
  Optioneel kan er deelgenomen worden aan een derde training

KFC Wambeek Ternat, de fusieclub tussen KFC Wambeek en KSKL Ternat, wordt dé referentie in het pajottenland qua voetbalopleiding.Er wordt gevoetbald in een familiale en Vlaamse omgeving op twee gloednieuwe kunstgraspleinen.

Onze jeugdopleiding staat open voor iedereen uit Ternat en omgeving. Zowel recreatief als competitief ingestelde jongeren kunnen bij ons terecht. De jeugdploegen worden ingeschreven in regionale en provinciale jeugdcompetities. Zo bieden we ieder kind een individueel opleidingstraject op maat.

Ons opleidingsteam bestaat uit een TVJO/AVJO, coördinatoren voor verschillende leeftijdsgroepen en een mix van gediplomeerde en ervaren maar vooral enthousiaste trainers, keepertrainers, looptrainers en begeleiders. Zij leiden de wekelijkse trainingen en begeleiden de jongeren tijdens de weekendwedstrijden. Voor de toekomst streven we naar een eerste ploeg die hoofdzakelijk opgebouwd is rond eigen opgeleide spelers.

Er worden twee trainingen per week voorzien, behalve voor de starters. Vanaf U10 bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een derde, optionele techniektraining.

De rode draad door onze opleiding is dat iedereen steeds PLEZIER moet beleven aan het voetbalspel.

Naast voetbal hebben we ook interesse voor extra-sportieve gebeurtenissen. Zo gaan we vanaf volgend seizoen G-voetbal aanbieden en verlenen we graag onze medewerking aan sociale initiatieven.

Hoe inschrijven?

Stuur een mail naar inschrijvingen@kfcwambeekternat.be met daarin zeker je naam, geboortejaar, huidige club (indien van toepassing), telefoonnummer en woonplaats. We nodigen je vervolgens zeker uit om je inschrijving praktisch te regelen.

Inschrijvingsgeld

Leeftijd Lidgeld
U6 290 €
U7 tem U9 (OB) 315 €
U10 tem U12 (MB) 340 €
U13 tem U21 (BB) 365 €
Extra techniektraining 50 €
25 € korting voor ieder extra kind uit hetzelfde gezin

Het lidgeld omvat de nodige verzekering, de opleidingskost, een trainingspakket, twee abonnementen met onbeperkte toegang tot alle wedstrijden van de club en 20 € waardebonnen voor clubevennementen. Het trainingspakket bestaat uit een bal, wedstrijdkousen, wedstrijdshort, een trainingspak en een trainingstruitje.