Inschrijven: Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen voor het seizoen 2022-2023 inschrijven via onderstaand formulier.
Het invullen van dit formulier wil niet automatisch zeggen dat je aangesloten bent. Alle inschrijvingen van nieuwe leden worden verzameld en in volgorde behandeld. Gezien de plaatsen in onze club bij sommige leeftijdscategorieën beperkt zijn hanteren we volgende regels om te bepalen wie we weerhouden om effectief aan te sluiten bij onze club:

Onderbouw
Iedereen van Ternat en de directe omgeving die wil voetballen kan terecht bij onze club zolang er plaats is. Familieleden van bestaande leden die onder hetzelfde adres wonen krijgen voorrang. We voorzien in de leeftijdscategorieën u6 tot en met u9 maximaal vier ploegen per leeftijdscategorie.
Middenbouw
Voor de leeftijdsgroepen u10 tot en met u13 streven we naar drie ploegen per leeftijdscategorie. Ook hier zijn alle spelers van Ternat en de directe omgeving welkom zolang er plaats is. Spelers kunnen bij ons terecht na een test indien ze willen inschrijven voor interprovinciale ploegen.
Bovenbouw
We werven momenteel geen nieuwe spelers aan voor de leeftijdscategorieën u16 tot en met u21, wel voor u14 en u15. Uiteraard mag je steeds inschrijven of contact met ons opnemen maar in deze leeftijdscategorieën worden enkel spelers aanvaard indien er andere spelers zouden wegvallen door blessures of transfers naar andere ploegen.

Inschrijvingsformulier