Inschrijven: Nieuwe leden

Nieuwe leden kunnen voor het seizoen 2021-2022 inschrijven via onderstaand formulier.
Het invullen van dit formulier wil niet automatisch zeggen dat je aangesloten bent. Alle inschrijvingen van nieuwe leden worden verzameld en in volgorde behandeld. Gezien de plaatsen in onze club bij sommige leeftijdscategorieën beperkt zijn hanteren we volgende regels om te bepalen wie we weerhouden om effectief aan te sluiten bij onze club:

Onderbouw
Iedereen van Ternat en de directe omgeving die wil voetballen kan terecht bij onze club zolang er plaats is. Familieleden van bestaande leden die onder hetzelfde adres wonen krijgen voorrang. We voorzien in de leeftijdscategorieën u6 tot en met u9 maximaal vier ploegen per leeftijdscategorie.
Middenbouw
Voor de leeftijdsgroepen u10 tot en met u13 streven we naar drie ploegen per leeftijdscategorie. Ook hier zijn alle spelers van Ternat en de directe omgeving welkom zolang er plaats is. Spelers kunnen bij ons terecht na een test indien ze willen inschrijven voor interprovinciale ploegen.
Bovenbouw
We werven momenteel geen nieuwe spelers aan voor de leeftijdscategorieën u15 tot en met u21. Uiteraard mag je steeds inschrijven of contact met ons opnemen maar in deze leeftijdscategorieën worden enkel spelers aanvaard indien er andere spelers zouden wegvallen door blessures of transfers naar andere ploegen.

Inschrijvingsformulier


Algemene info

Alles wat je moet weten om in te schrijven voor het seizoen 2021 - 2022

Lidgeld

Elke speler bij onze club betaalt lidgeld, afhankelijk van de leeftijdscategorie waaarin hij speelt.

Trainingsschema

Het voorlopige trainingsschema voor het seizoen 2021 - 2022. Wijzigingen zijn nog mogelijk.

Kalender

Ontdek wanneer we opnieuw beginnen en wat er in de eerste maand te gebeuren staat.

Trainers en begeleiders

Onze sterrentrainers en begeleiders maken ook volgend seizoen van onze club een echte drie-sterrenclub.

Helder uitgelegd