Hello World, hier is KFC Wambeek Ternat

Een mooie toekomst ligt voor ons!


Beste ouders, trainers, spelers, supporters en sympathisanten,


De witte rook is er! Vanaf volgend voetbalseizoen spelen KSKL Ternat  en KFC Wambeek samen voetbal onder de nieuwe clubnaam KFC Wambeek Ternat.

We staan aan het begin van een spannend verhaal en moet er in de komende weken en maanden veel gebeuren. De VZW’s moeten officieel fusioneren, de gesprekken met de bond staan gepland, er zal gesproken worden met de spelers, de planning en finale budgetten voor volgend jaar moeten opgemaakt worden. Er worden kleedkamers gebouwd en verbouwd en een nieuw kunstgrasveld wordt aangelegd. Veel werk aan de winkel dus!

Uiteraard hebben beide clubs ook een geweldige achterban en enthousiaste vrijwilligers die er elke week weer staan om onze jongeren te begeleiden en alles in goede banen te leiden, samen met de trainers, coördinatoren en afgevaardigden.

Op dit moment zijn er veel vragen bij alle supporters, spelers en begeleiders en om op deze vragen een antwoord te bieden lanceren we dan ook alvast deze website.

Nu nog heel leeg, wit en zonder veel toeters en bellen.
Dit is de plek die in de komende weken zal uitgroeien tot de nieuwe webstek van KFC Wambeek Ternat.

Alle vragen over ploegsamenstellingen, trainingsdata, lidgelden, sponsoring, uitrustingen en veel meer zullen hier beantwoord worden. Blijf dus zeker regelmatig terugkomen om het nieuws op te volgen.