Terug

Laat ons weten wat jouw intentie is voor volgend seizoen

Sinds vorige week kunnen spelers die bij onze club wensen aan te sluiten zich aanmelden via onze website.
 
Het feit dat onze club de laatste jaren een mooie vooruitgang geboekt heeft op gebied van infrastructuur én jeugdopleiding ontgaat de voetbalwereld duidelijk niet.
Dat we aantrekkingskracht uitoefenen blijkt uit het feit dat we op een week tijd meer dan 40 (!) aanmeldingen gekregen hebben van spelers die in de buurt wonen én zin hebben om zich aan te sluiten bij onze club. We kregen aanmeldingen van zowat al onze buurploegen maar ook van spelers van grotere ploegen zoals Eendracht Aalst, KAA Gent, SK Londerzeel, KVK Ninove en andere die opnieuw wat dichter bij huis willen voetballen.
 
Uiteraard hebben onze huidige spelers voorrang bij de inschrijvingen maar om snel iets aan deze nieuwe spelers te kunnen laten weten willen we nu al vragen of jullie al dan niet de intentie hebben om volgend seizoen voor onze club te blijven spelen. Op die manier krijgen we alvast een zicht op de grootte van de speelkernen voor volgend seizoen.
 
Alle spelers kregen een mail met de vraag om een intentieverklaring in te vullen. Indien je deze niet gekregen hebt, laat ons dan zeker iets weten via PSD.
 
Door aan te geven dat je blijft verzeker je jezelf van een plekje dat voorrang heeft bij de inschrijvingen.
Ga je naar een andere club of stop je met voetballen, laat het ons dan zeker ook weten zodat we anderen niet nodeloos teleurstellen. In dat geval wensen we je uiteraard nu al veel succes bij je nieuwe club of je nieuwe sport.
 
Goed om weten is ook dat de samenstelling van onze jeugdstaff voor volgend seizoen volledig klaar is. Hou zeker onze social media kanalen de volgende dagen in het oog om te weten te komen wie jouw leeftijdscategorie zal trainen volgend seizoen.