Interprovinciaal voetbal

Dat het bij KFC Wambeek Ternat vooruit gaat mag wel duidelijk zijn. 

Sinds de fusie van KFC Wambeek en KSKL Ternat werden er al heel wat stappen genomen om van onze club dé referentieclub te maken in het Pajottenland.

Er werd een tweede kunstgrasveld in gebruik genomen en er werden nieuwe kleedkamers gebouwd in samenwerking met Outdoor Ternat. We lanceerde met overweldigend succes Foot Moov, onze plek waar iedereen zijn of haar voetbalskills verder kan ontwikkelen en last but not least resulteerden de inspanningen binnen onze jeugdopleiding vorig seizoen in een bevestiging van ons kwaliteitslabel. Deze kwalitatieve opleiding met drie sterren heb je als club nodig om een stapje hoger te gaan.

En dus was het aan onze leden om te beslissen.

Uit een bevraging bij de ouders en spelers blijkt dat een overgrote meerderheid van de spelers/ouders voorstander is om vanaf volgend jaar onze jeugdploegen in te schrijven op interprovinciaal niveau.
Maar liefst meer dan 73 % heeft een uitgesproken positieve mening (meer dan 8 op een schaal van 1 tot tien), terwijl minder dan 15% een uitgesproken negatieve mening heeft (minder dan 6 op dezelfde schaal).
Hieruit besluiten we dat we de steun van onze leden hebben om deze stap te zetten!
 
Vanaf volgend jaar wordt er op onze velden opnieuw interprovinciaal voetbal gespeeld!
 
Op die manier bieden we de jongeren uit onze gemeente en de directe omgeving de kans om dichtbij huis de keuze te hebben tussen regionaal en interprovinciaal voetbal.
 
Uit de buurt van Ternat en zin om bij KFC Wambeek Ternat te komen voetballen?
Check dan zeker deze link!