Open multi-sportkamp in de paasvakantie

Om het seizoen op een plezante en sportieve manier af te sluiten organiseren we tijdens de paasvakantie van dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april de T/W spelen - dit is een multisportkamp met aandacht voor voetbal maar ook voor vele andere sporten. Nodig dus al je vrienden en vriendinnen uit want op dit kamp komt elke sportieveling aan zijn trekken!!

De trainingen/avonturen tijdens de stage worden gegeven door een team van ervaren en gediplomeerde trainers onder leiding van Randy Van Groen.

Alle kinderen (J/M) die nog op de lagere school zitten en die graag van verschillende sporten proeven zijn welkom op deze T/W spelen. Tijdens de week van de stage zullen er voor de betrokken leeftijdscategorieën geen normale voetbaltrainingen zijn.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 100 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen een fiscaal attest voor de deelname aan de stage. Meer info over de fiscale aftrekbaarheid van sportkampen vind je hier.

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen. Eens ingeschreven sturen we je een mail met de nodige info om het inschrijvingsgeld te betalen. Pas op en wees snel want er worden maar 60 inschrijvingen toegelaten.