Selectie:

U9 Groen: Sil Devillé, Milan Junius, Frenn Van Groen & Wout Van Ryckeghem.

U9 Wit: Evan Pots, Lars Pots, Thor Spapens & Milo Wauters.

Trainer: Koen Van Capellen

Er werd gespeeld in 2 reeksen van 4 ploegen, gevolgd door een wedstrijd om het definitieve eindresultaat te kennen. 4 wedstrijdjes van 17 minuten!

Ondanks het vroege uur op deze vrije Wapenstilstand waren onze jongens moesten op de vrije dag Wapenstilstand gelukkig meteen goed wakker. Dankzij heel goed samenspel, snelle passen werd het eerste wedstrijdje al snel gewonnen met 7-1 (tegen Schelle Sport).

Onze volgende tegenstander (SK Kampenhout) had ook zijn eerste wedstrijd gewonnen, dus de winnaar van deze wedstrijd plaatste zich naar alle waarschijnlijkheid voor de finalewedstrijd. Zoals verwacht kregen we van deze tegenstander meer verzet, maar ook hier werd gingen we voluit en prikten we er 4 tegen de netten en we hielden ook onze netten proper.

Omdat naast de punten ook het doelpuntensaldo belangrijk was, konden we de finale al ruiken. Maar om zeker te zijn van die finaleplaats, kan je die laatste wedstrijd gewoon ook winnen, dan bestaat er helemaal geen twijfel meer.

En dan deden onze strijdlustige jongens met veel overtuiging. Met 9-0 werd KFC Diegem (groen) over de knie gelegd. De finale was een feit.

Nu was het afwachten op het resultaat van de laatste wedstrijd in de andere reeks, zowel KV Mechelen als KFC Diegem (wit) hadden namelijk hun eerste 2 wedstrijden gewonnen en moesten in hun laatste wedstrijd uitmaken wie voor de eerste plaats ging strijden en wie voor plaats 3 en 4 aan de bak moest.

KV Mechelen kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus, dus een droomfinale hadden we ook.

En of ze klaar waren om de beker niet aan hun neus te willen zien passeren. Dankzij een flitsende start was het in de eerste minuut al meteen raak. De komende 2 minuten deden we de nette nog 2 keer trillen. 3-0, wow !!

KV Mechelen kwam wel onmiddellijk terug in de wedstrijd en scoorde vanuit een heel scherpe hoek. Ook een 2de treffer van Mechelen maakte dat het opnieuw heel spannend ging worden, hopelijk was het nu 'erop en erover'. Wambeek-Ternat en Mechelen hielden lang gelijke tred met leuke combinatie aan beide kanten. Gelukkig was daar de bevrijdende goal na een mooie collectieve aanval. En net voor het einde konden na een hoekschop de eindstand 5-2 op het bord zetten.