Sponsoring

  • Voetbalopleiding voor iedereen
    uit Ternat en omgeving
  • Senioren in tweede en derde provinciale reeksen
  • Jeugdsite in Wambeek
    Gemeentelijk stadion Ternat
  • Positief imago in de voetbalwereld en daarbuiten
  • De modernste infrastructuur in de regio
  • Meer dan 400 jeugdspelers en 70 senioren

De voetbalreferentie in het Pajottenland

KFC Wambeek Ternat, de fusieclub tussen KFC Wambeek en KSKL Ternat, wordt dé referentie in het Pajottenland qua voetbalopleiding.
Er wordt gevoetbald in een familiale en Vlaamse omgeving op twee gloednieuwe kunstgraspleinen in Wambeek en in het gemeentelijk stadion in Ternat.

Onze seniorenploegen spelen in de provinciale reeksen en zetten je merk in een brede regio in de kijker.

Onze jeugdopleiding staat open voor iedereen uit Ternat en omgeving. Zowel recreatief als competitief ingestelde jongeren kunnen bij ons terecht. De jeugdploegen worden ingeschreven in regionale en provinciale jeugdcompetities. Iedere speler geniet een opleiding op maat in een drie-sterrenclub (Foot Pass).

Naast voetbal hebben we ook interesse voor extra-sportieve gebeurtenissen. Vanaf volgend seizoen bieden we G-voetbal aan en zoals steeds verlenen we graag onze medewerking aan sociale initiatieven.

Onze werking staat of valt met de steun van onze partners en sponsors. Groot of klein, elke steun is welkom voor de verder uitbouw van onze club.

We hopen alvast op uw steun te kunnen rekenen.

Sponsormogelijkheden

Uitrustingen

U wordt een drijvende kracht achter de werking van onze ploeg en krijgt in ruil daarvoor een plek op onze uitrustingen. We staan garant voor een positieve uitstraling thuis en op locatie, in een brede regio rond Ternat.

Prijzen zijn jaarlijkse prijzen voor een overeeenkomst van minimum drie jaar.
* De prijzen voor de jeugdploegen zijn prijzen per leeftijdscategorie (U6-U9: onderbouw, U10-U13: middenbouw, vanaf U14: bovenbouw)s

Infrastructuur

Uw logo op en rond onze velden. U kan kiezen tussen verschillende formules om uw firma of boodschap in de kijker te plaatsen. Op deze manier bereikt u wekelijks een groot en divers publiek van mensen uit de regio.

Prijzen zijn jaarlijkse prijzen
** Aanmaak paneel niet inbegrepen in de prijs. Wij kunnen dit voorzien aan 100€/m2.
*** Aanmaak vlaggen niet inbegrepen in de prijs. Wij kunnen dit voorzien aan 30€/vlag. Best worden er 2 vlaggen per mast per seizoen voorzien

Activiteiten

Naast een vaste sponsoring bieden we ook de mogelijkheid om specifieke activiteit of wedstrijd te sponsoren. Hiermee bereikt u vooral onze spelers, ouders en sympathisanten op een door jou gekozen moment.