Zin om trainer te worden bij onze club

ZIN OM TRAINER TE WORDEN
BIJ ONZE CLUB?

Ontdek hier waarom je trainer zou worden bij KFCWT

Heb je altijd interesse gehad in het spelletje en haal je energie uit het plezier van kinderen? Wil je meebouwen aan een leuke club mét gezonde ambitie? Ben je van nature positief ingesteld en beschik je over voldoende geduld om je boodschap over te brengen aan kinderen?

Ja!

Dan heb je alles om jeugdtrainer te worden in onze drie-sterrenclub.

Double Pass


Onze troeven?

Je bouwt actief mee om dé referentie in het Pajottenland qua voetbalopleiding te worden met als uiteindelijke doel spelers af te leveren aan ons fanion elftal P1 en/of P3/P4.


Je komt terecht in een familiale, Vlaamse omgeving
en bij een club met prima accommodatie
(2 sites, synthetische pleinen, nieuwe kleedkamers, indoor sporthal naast de deur,...).


Je handelt volgens een duidelijke omschreven sportieve visie dewelke aanvallend voetbal predikt.

Voetballen doen we zo

On the pitch

Je krijgt voldoende ondersteuning ‘on the pitch’ onder de vorm van wekelijkse feedback van je coördinator en mede-trainers in het bijzonder.

Wist je dat we in onderbouw stimuleren om te werken in teams van 3 à 4 trainers per leeftijd om voorbereidend werk en communicatie richting ouders te verlichten en dus als een écht trainersteam samen te werken?


Voetballen doen we zo

Maandelijkse trainers-vergaderingen met bespreking van jouw trainingsvoorbereiding. Video-momenten en praktische zaken zorgen voor een constante evolutie van je trainers-competenties.


ProSoccerData

Toegang tot de online management soccer tool ProSoccerData waarmee je je trainingen professioneel kan voorbereiden en in interactie (chat, mail, wedstrijduitnodiging,…) kan gaan met zowel spelers, ouders als andere key-personen binnen onze club.


Ondersteuning bij de ontwikkeling van de technische bagage van onze spelertjes (onderbouw & middenbouw) vanuit onze eigen techniekschool op zondag: Foot Moov!

logo Footmoov

logo RSCA

Als RSCA-Partner spelen we regelmatig oefenwedstrijden tegen hen of andere partnerclubs, krijgen onze trainers de kans om clinics te volgen te Neerpede, staan ze onze opleiding bij met raad en daad en volgen we nog andere initiatieven zoals een sessie scouting.


Je wordt gestimuleerd vanuit onze club tot het volgen van opleidingen bij Voetbal Vlaanderen door een mooie terugbetaal-regeling.

Voetbal Vlaanderen

Binnen je team kan je steevast rekenen op hulp van een teambegeleider en geëngageerde ouders.Reviews

 • Loic
  Loîc Saccone, speler

  Hallo, ik ben Loïc en geboren met een bal aan mijn voeten. Ik ben zo blij dat ik sinds mijn 6 jaar bij KFC Wambeek-Ternat terecht kan. Wekelijks train ik met mijn coaches op mijn traptechniek, dribbeltjes maken, mijn vrije trap te verfijnen,... Ze stimuleren mij om een pion te zijn in ons team. Voor mij is het een feest om met mijn vriendjes samen sportief bezig te zijn. Wekelijks kijk ik uit naar de wedstrijd. Die wil ik uiteraard winnen maar als we dat eens niet doen dan hebben we als team geleerd, leggen ze mij uit. Mijn droom is later bij de rode duivels te mogen spelen. En als dat ooit lukt, zal ik altijd refereren naar de plaats en de mensen waar het ooit allemaal begon!

 • Marijn
  Marijn Suply, trainer

  Als voetbalpapa moet ik eerlijk bekennen dat ik indertijd een sprong in het diepe waagde. Maar die sprong heb ik me nooit beklaagd. Bij KFCWT kwam ik terecht bij een enerzijds warme en een anderzijds ambitieuze en zeer goed gestructureerde club. Ook al ben je zoals ik toen een onervaren trainer krijg je door de ondersteuning en regelmatige feedback van je coördinator en de tips & tricks van je collega trainers al snel voldoende zelfvertrouwen om de trainingen en wedstrijden tegemoet te gaan. De kers op de taart is het onuitputtelijke enthousiasme van de vele spelertjes die je week na week, mede door jouw inbreng, ziet groeien.

 • Dieter
  Dieter Van Malderen, coördinator

  Samen met mijn 3 andere collega coördinatoren en onze TVJO, streven we ernaar trainers te ondersteunen en te begeleiden ‘on the pitch’. Dit vanuit de overtuiging dat continue feedback-modus elkaar beter en sterker maakt. Onze trainers zijn onze belangrijkste pionnen bij het opleiden & begeleiden van onze bijna 450 jeugdspelers met als uiteindelijke doel deze af te kunnen leveren aan onze P1 en/of P3/P4!