Voetballen bij onze U6

Zin om uw zoontje of dochtertje in een FUN-omgeving spelenderwijs zijn/haar lichaamsbeheersing te laten ontwikkelen én dit steeds in combinatie met een bal?

Dan ben je bij onze drie-sterrenclub met sterrentrainers & begeleiders aan het juiste adres!

Zin om uw zoontje of dochtertje in een FUN-omgeving spelenderwijs zijn/haar lichaamsbeheersing te laten ontwikkelen én dit steeds in combinatie met een bal?

Dan ben je bij onze drie-sterrenclub met sterrentrainers & begeleiders aan het juiste adres!

Double Pass

Waar staat onze jeugdwerking
bij U6 voor?

 • Lichaam leren kennen & beheersen
 • Gedrag bal leren kennen
 • Durven dribbelen
 • Doelgericht werken = FUN
 • Positieve coaching
 • Zoveel mogelijk mét bal!

Een u6-je aan het woord


LIDGELD

Iedereen die wil aansluiten bij onze club betaalt uiteraard lidgeld. Als club streven we ernaar om de kosten van de jeugdwerking gedeeltelijk te dekken met het inschrijvingsgeld van onze jeugdspelers. Met dat inschrijvingsgeld betalen we als club het trainingsmateriaal, onze gekwalificeerde trainers en coördinatoren, bondskosten, de nodige verzekering en de overheadkosten die een goede jeugdopleiding met zich meebrengt.

345 €

De betaling van het lidgeld geeft recht op een waardebon van 137€ waarmee je je volledige outfit kan aankopen in onze webshop..

Toch eerst maar eens proberen?

Uiteraard wil je misschien eerst weten of voetbal wel iets is voor je zoon of dochter. Betalen hoef je dus pas te doen nadat je zeker bent dat je kind wil blijven voetballen. Daarom betaal je het lidgeld pas na drie trainingen.


Mama's en papa's aan het woord

 • Kirsten
  Een gerust hart!

  Met veel plezier en enthousiasme vertrekt Rune steeds naar de trainingen en matchen van KFC Wambeek-Ternat. Het is met een gerust hart dat wij hem “achterlaten” en laten coachen door zijn trainers. Dit gebeurt steeds op een speelse maar zeer leerrijke manier. Als je ziet wat die mannekes op 1 voetbalseizoen al geleerd hebben en hoeveel verder ze staan dan bij de start... alleen maar lof! Keep up the good work!"

 • Gerry
  Plezant!

  Mijn zoon leerde op 1 seizoen ontzettend veel bij, en dit dankzij de goedopgeleide trainers. De trainingen worden heel professioneel gegeven maar toch op een gemoedelijke sfeer zodat het voor de spelertjes ook steeds plezant blijft.

 • Arthur
  Chapeau!

  Onze Arthur gaat steeds met veel enthousiasme trainen en wedstrijden spelen want hij wordt op een leuke manier uitgedaagd door de trainers. Ze slagen erin de spelertjes op een speelse manier balgevoel bij te brengen en zélfs al enkel trucjes aan te leren. Chapeau!